Житомирщина підтримає наших олімпійців у Лондоні

12.07.12 відбулося засідання робочої групи на чолі із заступником голови обласної ради, першим заступником голови обласного відділення НОК України Чигирем М.А. з організації проведення в області Всеукраїнської естафети: «Передай вогонь перемоги», присвяченої участі спортсменів України в Олімпійських іграх у Лондоні.

На засіданні були розглянуті питання щодо організації проведення зазначеної акції, затверджено маршрути естафети, яка буде проходити по всій області, та план проведення обласного етапу в м. Житомирі.

Маршрути естафети пройдуть через усі регіони України за участю керівників органів державної влади і органів місцевого самоврядування, представників державних установ, громадських організацій, відомих спортсменів та тренерів, учнів спортивних і загальноосвітніх шкіл, студентської молоді, любителів спорту.

Естафета пройде містами, районними центрами і населеними пунктами області 25-26 липня і буде супроводжуватися показовими виступами спортсменів, конкурсами, вікторинами, матчевими зустрічами, змаганнями з олімпійських видів спорту.

В Житомирі головний масовий захід Всеукраїнської естафети: «Передай вогонь перемоги», присвяченої участі спортсменів України в Олімпійських іграх у Лондоні, буде проведено 26 липня 2012 року о 12 годині на Соборному майдані.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.