Шок! На центральній площі Житомира банда злочинців взяла заручника. Відео

У Житомирі посеред білого дня, прямо у центрі міста викрали 36-річного чоловіка, який нібито заборгував чималу суму грошей. Викрадачі зателефонували брату боржника і наказали зібрати гроші для викупу та той повідомив правоохоронців про злочин. Зустріч між викрадачами і 36 річним чоловіком відбулася на центральній площі міста, де житомирянина силоміць заштовхали в авто і розповіли про його подальшу долю, якщо брат не збере певну суму грошей.

Викрадений:
"Впихнули мене в авто, забрали телефон і повідомили, що якщо брат за три дні збере то вони передадуть мене іншим особам, де це питання буде вирішуватися в силовому порядку і я втрачу не тільки роботу, але і здоров’я".
Окрім того, злочинці відразу попередили, що до правоохоронців звертатися не варто, адже там у них є кому допомогти.

Викрадений:
"З самого початку зазначили, що всі звернення будуть без результатними і в них на всіх рівнях є знайомі і вони вирішать будь яке питання і нічого не буде".
Та попри погрози брат заручника звернувся у міліцію. Коли за справу взялися правоохоронці викрадачам було повідомлено, що більшу частину викупу зібрали. Тоді ж й було домовлено про зустріч. В момент передачі грошей спецпризначенці затримали двох жителів Вінниці, один з яких раніше неодноразово засуджений.

Ігор Жміда - заступник начальника УБОЗ УМВС України в Житомирській області:
"При передачі грошових коштів особу, підозрювану було затримано... по даному факту порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину передбачену ч. 2 ст. 146 кку. Проводяться слідчі дії та подальші оперативні заходи, щодо встановлення обставин вказаного злочину".

Нині правоохоронці перевіряють чи не причетні затримані до інших подібних злочинів, а також встановлюють осіб, що можуть мати відношення до цього викрадення.



Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.