Молодіжка Житомирського «Фронту Змін» допомогла зібрати 50 тис. грн на будівництво недільної школи

Житомирські новини У четвер, 12 липня, на велике релігійне свято Петра і Павла, актив молодіжного крила «Фронту Змін» відвідав духовний урок настоятеля Свято-Михайлівського кафедрального собору отця Богдана, який подякував представникам молодіжного крила за активну участь в громадсько-релігійній кампанії «Цеглина Духовності».

Молодіжка Житомирського «Фронту Змін» допомогла зібрати 50 тис. грн на будівництво недільної школи


Настоятель Свято-Михайлівського кафедрального собору розповів про історію та глибокий зміст свята і подякував представникам молодіжного крила «Фронту Змін» за участь в громадсько-релігійній кампанії. Акція «Цеглина Духовності» знайшла відгук у багатьох житомирян, які пожертвували на будівництво недільної школи близько 50 тисяч гривень. Молоді хлопці та дівчата пообіцяли допомагати зі збором коштів надалі.

Отець Богдан розповів, що у будівлі недільної школи вже з’явився дах, але попереду ще дуже багато роботи. Отець Богдан закликав усіх небайдужих житомирян долучитися до доброї справи посильним внеском, адже, за його словами, це благородна справа не лише для нас, а й для наступних поколінь. Ольга Фаріон, координатор молодіжного крила Житомирського «Фронту Змін», зазначила, що коли громада об'єднується навколо спільної справи - її можливості та духовна сила невичерпні.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.