Опозиція: У Житомирі влада другий день не може пояснити, чому вилучили рекламу Об’єднаної опозиції. Відео

Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира, представники муніципальної міліції та КП «Реклама» вже другий день не можуть дати пояснень, чому вилучили банер Об’єднаної опозиції «Батьківщина», та надати для ознайомлення акт про вилучення майна і протокол правопорушення.

Нагадаємо, вчора, близько 17.00, у Житомирі невідомі розгромили стенд, біля якого збирали підписи на підтримку кандидата від Об’єднаної опозиції Геннадія Зубка. Близько десятка чоловіків міцної статури забрали у активістки Об’єднаної опозиції банер з зображенням Геннадія Зубка та стенд, до якого він був прикріплений.

Після довгих вияснень, що сталось та де знаходиться майно, представники Об’єднаної опозиції подали заяву про крадіжку банера та стенда до міліції. Після чого зателефонували із муніципальної міліції та запросили на розмову у середу, 18 липня, на 11.00. Пообіцяли, що банер знайдуть та в ситуації, що склалась, розберуться.

Депутати обласної ради Руслан Годований та Дмитро Кропачов з’явились о вказаній годині в муніципальній міліції та разом із керівником муніципалки Сергієм Куліковим пішли до заступника директора КП «Реклама» Руслана Момота із яким попередньо домовились про зустріч.

Заступника директора КП «Реклама» на місці не виявилося. За словами відповідального працівника, Руслана Момота терміново викликали до міськради.

Сергій Куліков сказав, що акт вилучення майна знаходиться в КП «Реклама», але жоден із працівників КП «Реклама» не зміг відповісти, в кого цей акт можна побачити. В пошуках відповідального за документи по вилученню майна представники Об’єднаної опозиції виявили стенд із плакатом в одному із кабінетів КП «Реклама». Дати чітке пояснення, як майно опинилося в кабінеті та на яких підставах банер та стенд знаходяться в приміщенні КП «Реклама», люди, які працюють в тому кабінеті, не могли. Нагадаємо, вчора заступник директора КП «Реклама» Руслан Момот стверджував, що ніякого стенда і банера в очі не бачив і що КП «Реклама» не зберігає вилучене майно.

На запитання, де можна побачити протокол про адміністративне правопорушення та акт вилучення майна, працівники КП «Реклама» та керівник муніципальної міліції тільки вказували один на одного.

Заступника директора КП «Реклама» Руслана Момота представники Об’єднаної опозиції виявили в приміщенні міської ради. Руслан Момот, коли побачив журналістів, почав втікати та відштовхувати їх від дверей. На запитання: «Ви можете дати відповідь, де плакат?» Руслан Момот вигукнув «Ні!» та, перемахнувши через турнікет, зник на другому поверсі міської ради, куди вхід простим житомирянам закритий.

«Ми не можемо добитись відповіді на одне питання: хто прийняв рішення зняти цей плакат та які норми закону ми порушили. Якщо ми порушили, чому нам цього не пояснюють. Це схоже більше на міліцейський «безпрєдєл», на поліцейську державу. Залякати наших агітаторів не вдасться, ніхто нікого не боїться. На нашу думку, це в першу чергу боротьба із опозиційним кандидатом Геннадієм Зубко, який явно сьогодні в рейтингу випереджає всіх інших», - кажуть представники Об’єднаної опозиції «Батьківщина».


Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.