Геннадій Зубко закликає Володимира Литвина вплинути на свою фракцію в Житомирській обласній раді

Геннадій Зубко опублікував відкритий лист голові Верховної Ради України Володимиру Литвину із проханням підтримати Житомирщину та закликати фракцію Народної Партії підписати звернення про скликання позачергової сесії та підтримати звернення до Президента України В.Ф. Януковича ветувати закон «Про державну мовну політику».

Геннадій Зубко у відкритому листі зазначив, що на сьогодні для скликання позачергової сесії Житомирської обласної ради зібрані підписи депутатів фракції «Фронт Змін», «Батьківщина» та позафракційних депутатів, але підписів не вистачає, в тому числі підписів членів фракції «Народної Партії» - однопартійців Литвина. Представники Об’єднаної опозиції передали звернення про необхідність скликання позачергової сесії фракції «Народної Партії» ще 12 липня 2012 року, але до цих пір депутати цієї фракції не відреагували.

Також, Геннадій Зубко зазначив, що на Житомирщині такі місцеві ради як: Новоград-Волинська міська рада, Червоноармійська районна рада, Олевська міська рада, Малинська міська рада вже прийняли свої звернення щодо недопустимості прийняття та ветування закону «Про засади державної мовної політики».

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.