Як голова Житомирської обласної ради Йосип Запаловський по області їздив. ФОТО

Житомирські новини Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в прес-службі обласної ради, черговий Єдиний день депутата 19 липня голова Житомирської обласної ради Йосип Запаловський провів у селі Сінгури Житомирського району.

Керівник обласної ради ознайомився з інфраструктурою та станом благоустрою цього населеного пункту, оглянув місцеві соціальні та культурно-освітні заклади, зустрівся з жителями територіальної громади. У ході спілкування з селянами Йосип Запаловський наголосив, що поліпшення якості життя людей, які проживають у сільських територіях, системне розв’язання їх злободенних питань – серед головних пріоритетів роботи органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади. Він повідомив, що найближчим часом у соціально-економічний розвиток територіальних громад Житомирського та ряду інших районів області заплановано спрямувати суттєві інвестиції з обласного бюджету. Відповідне рішення мають ухвалити депутати обласної ради на черговій сесії, коли розподілятимуть кошти від перевиконання головного кошторису області.

Як голова Житомирської обласної ради Йосип Запаловський по області їздив. ФОТО


Цього ж дня Йосип Запаловський вручив почесні державні нагороди багатодітним жінкам, які народили на виховали шість і більше дітей. Посвідчення, ордени та квіти з рук голови обласної ради отримали 17 жінок, які проживають у селах Сінгури, Волиця, Пряжів та Зарічани.

Вітаючи матерів-героїнь з отриманням високої нагороди, Йосип Запаловський зазначив, що життя цих жінок це справжній подвиг. А завдання влади – якомога активніше дбати, щоб кожна мати, яка подарувала світові та виховала багатьох дітей, мала належний соціальний захист. Він побажав жінкам, їхнім родинам, дітям, онукам міцного здоров’я та сталого добробуту.

У роботі Єдиного дня депутата та церемонії вручення нагород матерям-героїням взяли участь керівники Житомирського району, а також депутати місцевих рад.

Як голова Житомирської обласної ради Йосип Запаловський по області їздив. ФОТО


Довідково
Єдиний день депутата в області відбувається кожного третього четверга місяця на виконання рішення сесії від 17 березня 2011 року. У цей день всі депутати – обласної, районних, міських рад організовано працюють у закріплених за ними територіях.

Перший Єдиний день депутата відбувся 21 квітня 2011 року.

За кількістю жінок, які народили та виховали шістьох та більше дітей, Житомирщина посідає одне із перших місць у державі. В області сьогодні проживає 8 тисяч матерів-героїнь.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.