ЗМІ: Губернатор Житомирщини сьогодні планує висунути свою кандидатуру в мажоритарному округу на парламентських виборах

На партійній конференції Партії регіонів у Житомирі губернатор Житомирської області, голова Житомирської обласної організації Партії регіонів Сергій Рижук виступає з пропозицією висунути свою кандидатуру в Житомирському мажоритарному округу на парламентських виборах.

Про це "Коментарям" повідомило джерело в Партії регіонів. За його словами, за право висунення своєї кандидатури на мажоритарний округ з центром у Житомирі Рижук побореться з екс-заступником голови СБУ Володимиром Сацюком.

Останній також розглядається керівництвом Партії регіонів як можливий кандидат від ПР у цьому округу. Водночас джерело відзначило: у випадку, якщо Сацюка все ж відсунуть, він, швидше за все, піде в парламент як самовисуванець. Нагадаємо, місто Малин Житомирської області - рідне місто Сацюка, тут поховані його батьки. Після того як в 2005 році проти Сацюка була порушена кримінальна справа за незаконне присвоєння військового звання, він виїхав до Росії, де жив останні роки і отримав російське громадянство.

З 2005 по 2007 Сацюк був в розшуку, але після отримання російського громадянства його зняли. Як відомо, Сацюк брав участь у вечері, на якій, за версією Ющенка, його і було отруєно.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.