Микола Азаров зустрівся зі членом моніторингової місії Європарламенту Петом Коксом

Прем’єр-міністр України Микола Азаров сьогодні провів зустріч зі співголовою моніторингової групи, створеної за ініціативи Президента Європарламенту Мартіна Шульца, екс-президентом Європейського парламенту Петом Коксом.

Під час зустрічі Пет Кокс поінформував Главу українського Уряду про хід виконання мандату місії Європейського парламенту щодо вивчення «справи Тимошенко» в Україні. Зокрема, він зазначив, що члени місії безпосередньо беруть участь у всіх судових засіданнях, які проходять у справі колишнього керівника уряду Ю.Тимошенко. Крім того, він повідомив Миколі Азарову, що сьогодні у нього зранку була зустріч з Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини Валерією Лутковською, під час якої відбулася цікава та продуктивна розмова.

У свою чергу Прем’єр-міністр України Микола Азаров поцікавився умовами роботи моніторингової групи Європарламенту, побажаннями і пропозиціями з боку місії. Глава Уряду переконався, що для повноцінної роботи місії Європарламенту в Україні створені всі необхідні умови і нарікань на це з боку представників Європарламенту немає.

Як повідомлялося раніше, в Україні працює моніторингова група Європейського парламенту на чолі з колишнім президентом Польщі Алєксандром Кваснєвським та екс-президентом Європарламенту Петом Коксом.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.