Володимир Дебой впевнений у перемозі кандидата від Партії регіонів на виборах у Житомирі. Відео

23 липня в Житомирському міському Палаці культури відбулася XXII конференція Житомирської обласної організації Партії регіонів.

Перед початком конференції вдалося поцікавитися у міського голови Володимира Дебоя думкою стосовно майбутніх парламентських виборів.

«Обласна партійна конференція – це черговий крок до виборчої кампанії, яка почне свій старт після зїзду. І безумовно, для міста Житомира, як обласного центру, велике значення мають ці вибори. Ми впевнені, що сьогодні має бути переможцем кандидат від Партії регіонів. Я за те, щоб була єдність влади. Щоб сьогодні влада міста Житомира працювала в єдності з Кабінетом міністрів, з Верховною Радою України, Президентом. І таким чином житомиряни могли отримувати належну підтримку держави як обласний центр. Житомир дуже довго був занедбаний, багато обєктів було недобудовано, багато недофінансовано за рахунок державного бюджету. Ми сподіваємося що єдина команда дасть поштовх у подальшому розвитку міста Житомира», - підкреслив очільник міста.


Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.