Про що губернатор Житомирщини вже тривалий час веде перемовини із Кабміном. Відео

Голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Рижук уже тривалий час веде перемовини із Кабміном про виділення коштів на побудову нового онкодиспансеру.

Медичний заклад, що нині працює по вулиці Фещенка-Чопівського не відповідає сучасним вимогам лікування онкохворих. Адже корпуси лікарні знаходяться практично у аварійному стані, а оскільки потік хворих щороку зростає, керівництво області розпочало серйозну роботу над вирішенням цієї проблеми побудови нового сучасного центру лікування.

За попередніми підрахунками лише на зведення медичного закладу області потрібно понад сто мільйонів гривень. Ця цифра приблизна, адже після побудови потрібно буде купити медичне обладнання. Перший заступник голови Житомирської облдержадміністрації Микола Олещенко зазначив, що можливо до кінця цього року результати співпраці із урядом будуть.

Микола Олещенко – перший заступник голови Житомирської облдержадміністрації
«Для Житомирщини залишається єдиною головною проблемою – це будівництво нового онкодиспансеру. Ви знаєте, по самим мінімальним підрахункам це 105 мільйонів. Зрозуміло це цифра коштів велика, це будівельних робіт. Ми вже думали і з обласного бюджету виділяли, думали будемо там на тому місці розташування нашого онкодиспансеру, де є , проводить реставраційні ремонтні роботи, але все-таки приходимо до висновку, і підтвердженням того є остання розмова голови облдержадміністрації Сергія Миколайовича з прем»єр-міністром, про те що треба його виносить за межі , будувать його за сучасними технологіями , з сучасним новітнім обладнанням, оскільки область чорнобильська, оскільки ми бачим, що все-таки, на превеликий жаль, прогресує у нас ця страшна хвороба . Ну це зрозуміло, це завдання голови облдержадміністрації, це прохання він стравить перед керівництвом держави, і я певен, що ми можливо навіть в цьому році, матимемо якісь конкретні. хоч зараз я і не можу сказать. »


Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.