Геннадій Зубко - єдиний кандидат від Об'єднаноі опозиції за округом №62 в Житомирі

Геннадій Зубко - єдиний кандидат від Об'єднаноі опозиції за округом №62 в Житомирі

У понеділок, 30 липня, з'ізд Обєднаної опозиції ВО «Батьківщина» ухвалив передвиборчу программу, затвердив список кандидатів на вибори до Верховної Ради у мажоритарних округах та за виборчим списком партії.

Лідер Обєднаної опозиції ВО «Батьківщина» на Житомирщині Геннадій Зубко балотуватиметься до Верховної Ради за одномандатним виборчим округом №62 у місті Житомирі.

«Саме довіра людей та потужна підтримці житомирян є найбільшою мотивацією для мене перемагати на виборах до Верховної Ради. Якщо житомиряни висловили мені довіру балотуватися я переконаний у перемозі на виборах»,- сказав Геннадій Зубко.

Нагадаємо, у Житомирі з 16 липня 2012 року триває збір підписів на підтримку кандидата в народні депутати від Об єднаної опозиції ВО «Батьківщина» Геннадія Зубка. За два тижні свої підписи на підтримку кандидатури Геннадія Зубка поставили понад 10 тисяч житомирян.

«Я дякую всі, хто поставив свій підпис - сказав після з'їзду Об'єднаної опозиції Геннадій Зубко. - У нас попереду непроста боротьба адже, Партія регіонів,без сумніву,просуватиме по Житомиру провладного кандидата. Але ми переконані в перемозі, адже опиратимемось на підтримку людей і наше прагнення змінити владу і змінити країну».


Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.