Чорна П'ятниця вже в Житомирі!

Чорна П'ятниця (Black Friday) – феноменальне явище, яке знаменується грандіозними розпродажами та знижками, що досягають деколи і 90 відсотків!

Традиція проводити Чорну П'ятницю прийшла із США і вже поширилася по всьому світу. Вперше термін почав використовуватися в 1966 році і відразу отримав величезне поширення. Наприклад, минулого року тільки в США знижками скористалися 250 млн. чоловік, витративши на покупки в цей день близько 61 мільярдів доларів.
Цей день ознаменовує період сезонних знижок, який завершиться тільки на Новий Рік та на Різдвяні свята.

Ця традиція добралася і до України!
«ZThata Дешевше» не залишається осторонь від такого великого заходу, і тому ми також приєднуємося до ініціативи. Ми спеціально в цей день відкриваємо проект по знижкам в Житомирі і запускаємо сайт ZThataДешевшеhttps://zthata.com.ua/deshevshe/
На цьому сайті ви зможете знайти найвигідніші знижки на самі різні товари та послуги.
Тільки у нас період сезонних знижок буде діяти на постійній основі!

Чорна П'ятниця вже в Житомирі!

ZThataДешевше – це дисконт-клуб міста Житомира з унікальними пропозиціями товарів та послуг з найвигіднішою ціною.
За допомогою наших акцій ви маєте змогу займатися улюбленим видом спорту в кращих спорт-клубах, танцювальних студіях і школах, розширити свій кругозір, записавшись на різні курси іноземної мови, фото, макіяжу, відвідати стоматологічну клініку. Провести романтичну вечерю або просто відзначити день народження в найпопулярніших ресторанах і пабах, незабутньо провести час з друзями за грою в боулінг, більярд, а також багато іншого.
Все це ви можете знайти у нас на сайті і за найнижчими цінами!

Джерело статті: ZThata Дешевше

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.