Перше побачення

Перше побачення
Ці корисні поради покликані допомогти вам впоратися з хвилюванням і стресом перед першим побаченням:
- Не очікуйте занадто багато чого. Йдіть на побачення з відкритою душею! Не думайте про катастрофу, але й не очікуйте чогось надприродного.
- Ставтеся до людини, з якою у вас перше побачення, як до друга.Не потрібно сприймати його як незнайомця, адже ви будете нервувати і не зможете бути самим собою. Спілкуйтеся з вашим співрозмовником так само, як і зі своїми старими друзями: розповідайте кумедні історії, не боячись при цьому здатися смішним.
- Виберіть комфортне місце для першого побачення. Якщо ви ніколи не ходили в модні клуби, то не варто вибирати їх для побачення. Підіть туди, де ви відчуваєте себе як вдома.
- Виберіть якесь цікаве спільне заняття. Всі запрошують на вечерю або в кіно, а ви зробіть що-небудь таке, про що ніхто і не міг би подумати. Наприклад, сходіть разом в книжковий магазин, займіться разом якимось веселим рукоділлям,організуйте велосипедну прогулянку — загалом, будьте креативні!
- Надягніть зручний одяг. Якщо ви рідко носите плаття і туфлі на підборах, костюм і краватку, то і на перше побачення їх не варто надягати.Краще вибрати щось вільне, одяг в стилі casual буде в самий раз.
- Пам’ятайте, що у вас завжди є шанс на друге побачення. Якщо ви невпевнені, що перше побачення пройшло не так, як вам хотілося, не зневіряйтеся -це ж лише перший день знайомства! Людина, яку ви запросили на побачення,напевно, також переживав з приводу зустрічі, і буде радий зустрітися з вами ще раз, щоб дізнатися один одного краще.
- Не пийте і не паліть перед побаченням. Навіть якщо ви не змогли відмовитися хоча б на час від цих згубних звичок, то обмежтеся одним напоєм і використовуйте що-небудь для освіження дихання.
- Будьте чесні. Не фальшивьте і не прикидайтесь тим, ким ви не є. Не варто починати знайомство з нечесності.
Перше побачення

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.