Футбольні фанати обурені цінами у готелях України на час проведення ЄВРО 2012

Футбольні фанати обурені цінами у готелях України на час проведення ЄВРО 2012
Футбольні фанати обурені цінами в готелях Україні на час проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

За чотири місяці до початку чемпіонату Європи з футболу ціни зросли в кілька разів. Експерти радять в такій ситуації не поспішати з бронюванням.

«Я поки не забронював житло в Києві, бо не хочу бути обдуреним, - говорить Чемпен. - Ціни на квартири та готелі значно завищені. Те, що я - британець і приїхав на футбольний матч, не означає, що я багатий », - заявив досвідчений футбольний фанат Райан Чепмен.

За словами вболівальника, якщо він не знайде вигідний варіант житла, то його побачать «сплячим на автобусній зупинці або в метро».

Зараз замовити апартаменти в Києві на час проведення чемпіонату можна за ціною від 300 до 1000 євро на добу. За 70 євро можна зняти місце в хостелі. Але в день фінального матчу 1 липня навіть хостел обійдеться як мінімум в 100 євро. Тризіркові українські готелі, номери в яких зазвичай коштують від 50 до 100 євро, на період європейської футбольної першості підняли ціни до 200-700 євро.

«Хотів ще побачити гру збірної Англії в Донецьку, але, дізнавшись ціни, передумав», - зізнається уболівальник.

Повідомляється, що місця в Донецьку залишилися лише в наметовому таборі, де одне місце коштує 126 євро на добу. Всі готелі та апартаменти на цей день вже заброньовані. Для порівняння: в середині липня, тобто вже після чемпіонату, зняти двокімнатні апартаменти в центрі Донецька можна всього за 49 євро на добу.

Источник: ibud.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.