У Житомирі намагалися оштрафувати активіста, який своїми силами облаштовував стадіон. ВІДЕО

У Житомирі намагалися оштрафувати активіста, який своїми силами облаштовував стадіон. ВІДЕО
Хороша ініціатива жителя Житомира, відновити у дворі багатоповерхівки покинутий футбольний стадіон, трохи не коштувала йому накладення величезного штрафу.

Інспекція з благоустрою міста Житомира, разом з керівництвом Жеку №6, спробували оштрафувати жителя мікрорайону Малікова за порушення правил благоустрою.

Як стало відомо, місцевий житель Юрій Томашевський вже багато років займається облаштуванням футбольного стадіону у дворі багатоповерхівки, вкладаючи в це заняття свої особисті гроші і весь вільний час.

В цьому році Томашевський вирішив привести футбольний майданчик в більш пристойний вигляд: спланувати поле, за допомогою покришок захистити його від невмілих водіїв та встановити лавки для глядачів.

Проте, пильні інспектори та керівництво Жеку, помітивши велика кількість покришок, порахували таке самоуправство як порушення правил благоустрою району і навіть спробували виписати штраф на активіста.

При цьому, пише житомирський блогер Віктор Борисенко, в районі Малікова чиновники вже багато років вперто "не помічають" реальної безгосподарність Жеку №6 (начальник Черниш в. І.) та міських служб.

"Ось величезна яма полузасыпанная сміттям з відкритими люками, які періодично закриваються жителями восьмого будинку чиї діти грають поруч. У цій же ямі лежбище бродячих псів. А ось автостоянка, яку жителі мікрорайону прозвали "Концтабір Онопрієнко". Страшні похилені стовпи і колючий дріт. Депутат міськради Онопрієнко привласнив землю, замість чотирьох соток під будівництво магазину він захапал аж 40 соток і зробив автостоянку. А що? Можна хіба? Це вам не можна, а депутату можна!" - пише Віктор Борисенко.

І невелике відео, яке цікаво подивитися, щоб зрозуміти ставлення житомирян до депутатів і чиновників.


[youtube=https://youtu.be/6ysUri_ReN8]

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.