Чиновники Житомирщини чинять супротив реалізації програми супер-дешевої іпотеки. ВІДЕО

Чиновники Житомирщини чинять супротив реалізації програми супер-дешевої іпотеки. ВІДЕО
11 липня голова облдержадміністрації Сергій Рижук 11 липня підписав розпорядження «Про запровадження програми іпотечного кредитування».

Його мета - вирішення житлових питань, на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 25 квітня 2012 р. № 343 "Про затвердження Порядку здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов".

Згідно розпорядження розпорядником бюджетних коштів програми 2751470 "Здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов" – буде головне управління будівництва та архітектури облдержадміністрації, а одержувачем коштів - Житомирське регіональне управління державної спеціалізованої фінансової установи "Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву".

І хоча кошти на програму дешевої іпотеки, а це майже 28 млн.грн. вже виделіні – її реалізація у Житомирській області все одно затягується. Заступник голови облдержадміністрації Микола Олещенко, каже що у області існує певний супротив від керівництва райдержадміністрацій та інших чиновників на місцях.

Про це він заявив під час засідання координаційної ради з питань сприяння у розвитку та забезпеченні функціонування ОСББ з начальниками управлінь ЖКГ, ЖЕКів та голів ОСББ.

- Я бачу, що якийсь супротив від керівництва райдержадміністрацій та інших. І вже мені відписки повідписували «У нас будинків немає». 35 тис. людей стоїть на черзі на отримання житла, нам розподіли 28 млн. грн. на погашення відсотків від кількості жителів, - завив Олещенко.

Детальніше пряму його мову дивіться у відео:



Розподіл 28 млн.грн. на погашення 13% за іпотекою по Житомирщині

Чиновники Житомирщини чинять супротив реалізації програми супер-дешевої іпотеки. ВІДЕО

Автор статьи: Сергій Харчук

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.