АТБ купило приміщення під магазин на Богунії за ціною трикімнатної квартири

АТБ купило приміщення під магазин на Богунії за ціною трикімнатної квартири
Приміщення за адресою проспект Миру 15, де зараз знаходиться магазин АТБ, було приватизовано за 394 тисячі гривень. Про це «Першому житомирському» повідомили у міській раді у відповіді на інформаційний запит.

У міській раді переконують, що «Бренд-сіті», засновниками якого є АТБ, покращило громадський туалет на 75 тисяч гривень. Це відповідно дало їм право на участь в конкурсі на приватизацію туалету.

Всього за приміщення АТБ заплатило 394 тисячі гривень. У 2012 році за ці ж кошти можна було придбати трикімнатну квартиру в центрі Житомира.

Інформації про балансову вартість земельної ділянки, на якій зараз розташували АТБ, у міській раді немає.

Також в міській раді кажуть, що не планують переглядати умови оренди усіх маркетів АТБ.

«Перегляд умов, за яких було передано в оренду чи виділено землю для будівництва, можливий лише за згодою сторін чи за рішенням суду», - кажуть в міській раді.

Нагадаємо, що за словами депутата Юрія Ткаченка, вартість землі та приміщення туалету за адресою просп. Миру 15 становила майже 2 мільйонів гривень.

Незважаючи на те, що влада фактично закриває очі на грабіжниьку приватизацію дніпропетровською мережею комунального майна Житомира, “Перший житомирський” продовжує розлідувати діяльність “АТБ” у нашому місті. У наступному матеріалі ми розповімо, як мережа виконує рішення міської ради щодо маркування російської продукції у торгівельній мережі.

Якщо відомі факти порушень чи зловживань, пишіть на адресу stopatb@ukr.net.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.