Житомирщина в жовтні оплатила житлово-комунальні послуги лише на 77,2%

Житомирщина в жовтні оплатила житлово-комунальні послуги лише на 77,2%
З початком опалювального сезону погіршується ситуація з оплатою населенням житлово-комунальних послуг. Значне збільшення в цей період нарахувань за тепло і газопостачання та низький рівень розрахунків, що призводить до зростання заборгованості.

Про це повідомляє Головне управління статистики в Житомирській області.

Так, у жовтні поточного року середні нарахування за житло і комунальні послуги на одного власника особового рахунку збільшилися в порівнянні з вереснем більш ніж на половину і з урахуванням електроенергії становили 350,84 грн.

Жителями області у жовтні оплачено за спожиті послуги, враховуючи погашення боргів попередніх періодів, 53,4 млн. грн., а це лише 77,2% від нарахованих сум. Недостатній рівень розрахунків за спожиті житлово-комунальні послуги призвів до зростання боргу на 10,7% і до кінця жовтня збільшив його до суми в 163,3 млн. грн. Середній термін заборгованості населення за всі види послуг склав 2,6 місяця.

Крім того, несвоєчасно розраховуються мешканці Житомирщини та за спожиту електроенергію. За цю послугу не відшкодовані на кінець жовтня кошти в сумі 25,8 млн. гривень.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.