Економічні новини понеділка

Економічні новини понеділка
У Кабміні планують монетизувати пільги на проїзд та покращити сервіс Укразалізниці.

ЦІНА НА ПАЛИВО
У понеділок, 23 травня, літр бензину категорії А-95 в середньому по Україні коштує 22 гривні 35 копійок. Традиційно, ціни на заправках різняться. Мінімальна вартість цього пального - 20 гривень 90 копійок. Максимальна – 24 гривні. За літр дизельного палива в середньому просять 18 гривень 54 копійки. Газ для автомобілів коштує 8 гривень 12 копійок.

СЕРВІС У ПОТЯГАХ
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян повідомив, що наразі триває робота над покращенням сервісу у потягах. Зокрема, на Південно-Західній залізниці протягом двох місяців планують повністю оновити постільну білизну. Також у потягах впроваджується Wi-Fi. Лише після цього в Укрзалізниці зможуть говорити про підвищення цін на квитки.

МОНЕТИЗАЦІЯ ПІЛЬГ
До кінця року в Україні планують монетизувати пільги на проїзд. Таке завдання вказано у проекті плану першочергових кроків уряду на 2016 рік. Відтак, певним категоріям населення планують надавати замість дозволів на безкоштовний проїзд конкретні суми грошей.
українські садоводи розпочали сезон реалізації ранніх сортів.

Наразі продають черешню невеликими партіями поодинокі господарства. Ціна - 20-25 гривень за кілограм. Аналітики зазначають, що цього року ціни на перші партії ягід на 17-20% нижчі, ніж на початку сезону 2015-го року. Виробники пояснюють це невисокою якістю черешні через дощі та обмеженим строком її реалізації.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.