Ринок інвестицій та ринок оренди елітної нерухомості в серпні поводилися по різному

Ринок інвестицій та ринок оренди елітної нерухомості в серпні поводилися по різному
«Серпень приніс значне зростання обсягу інвестицій в елітну нерухомість столиці. Ринок пожвавився, ціни зараз привабливі для потенційних покупців. Ситуація стабільна і заохочує до великих придбань і інвестицій», – резюмувала підсумки місяця Генеральний директор АН Park Lane Вікторія Барабаш.
Керівник ріелторської компанії зазначила, що однією з тенденцій серпня став високий інтерес покупців до квартир в будинках історичного житлового фонду столиці (кінець XIX-початок XX століття). Затребувана площа таких апартаментів 150-350 кв.м. Ціновий діапазон - 2200-2900 дол./кв.м. При виборі житла в історичних будинках, важливими критеріями є стан і стилістичне рішення квартири, а також стан під'їзду та вхідної групи.
При цьому на ринку оренди елітного сегмента спостерігалася протилежна ситуація. «Ринок оренди елітної нерухомості в серпні показав зниження активності. Частково це можна пов'язати з тим, що в серпні підвищеним попитом користується оренда більш бюджетного житла та елітний сегмент трохи «затихає». Однак в сегменті офісної нерухомості спостерігаються цікаві тенденції: вже кілька місяців поспіль орендарів нежитлових приміщень цікавлять не найцентральніше розташування, а прилеглі до центру райони і навіть об'єкти лівого берега. Це говорить про «децентралізації» бізнесу в рамках столиці», – підкреслює Вікторія Барабаш.
Джерело 100realty.ua.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.