Чорний колір в інтер'єрі кухні

Чорний колір в інтер'єрі кухні
За допомогою чорного кольору можна підкреслити глибину і насиченість інших квітів в інтер'єрі. Особливо виразно він виділить поверхні з мармуру, надаючи їм багатий, солідний вигляд. Необхідно пам'ятати, що чорний поглинає світло, зважаючи на це кухня повинна мати гарний яскраве освітлення.

Усталений чорно-білий контраст можна доповнити мозаїкою на стіні і яскравими елементами меблів. Глянцеві чорні шафи в поєднанні з дерев'яною стільницею і підлогою створюють затишну і в теж час сувору атмосферу. Чіткі прямі лінії, блискучі металеві елементи і матові поверхні дверей гарнітура – рецепт модного і стильного дизайну інтер'єру кухні. Урізноманітнити обстановку допоможуть шафи різних форм, розмірів і типів: відкриті або закриті, вузькі вертикальні або широкі горизонтальні, з прозорими або матовими стеклами. Свіжа зелень кімнатних рослин здатна вдихнути життя в будь-який інтер'єр.

Не забувайте, що чорний колір, як і всі інші, має свої відтінки: він може бути синяво-чорний або з фіолетовим і шоколадним відтінком. Вони особливо добре виявляються при попаданні світла на поверхню. Також варто відзначити, що холодні і теплі відтінки чорного кольору не гармоніюють між собою, тому слід уважно вибирати додаткові елементи інтер'єру.

Чорний колір в інтер'єрі кухні

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.