Годинники в будинку: вибираємо правильно

Годинники в будинку: вибираємо правильно
Вони не займають в кімнаті багато місця на відміну від підлогових, і є ідеальним аксесуаром для квартири, площа, якої не надто велика. Крім компактності, у них є ще одна перевага - вони схильні до впливу моди. Відомі дизайнери дуже часто експериментують з ними, застосовуючи нові матеріали, кольори і форми.

При виборі настінних годинників для спальні і вітальні відправною точкою є інтер'єр кімнати. Для того, щоб підкреслити сучасний дизайн, оформлений світловим рішенням, слід придбати годинник зі сталі, скла та пластику, оскільки ці матеріали благополучно впишуться в інтер'єр у стилі хай-тек.

Для створення затишної атмосфери в будинку підійдуть годинники класичної форми, виконані з дерева. Для оформлення спальні потрібно врахувати індивідуальні пристрасті її господаря. Годинники, що підкреслюють унікальні малюнки або деталі модних штор, створять відчуття цілісності і продуманості інтер'єру.

Прихильникам гаджетів і сучасних технологій сподобаються, до речі, часы проекционные с будильником. Кухонні годинники відрізняються використанням в дизайні рослинних орнаментів і мотивів, а також кольорів і різних природних матеріалів.

Так само необхідно правильно повісити годинник, щоб він прослужив, як можна довше. Є два нескладних правила. По-перше, годинник слід розміщувати від вхідних дверей подалі. По-друге, годинник потрібно повісити прямо. Перекіс у будь-яку зі сторін може стати причиною порушення їх ходу.

У сучасному інтер'єрі годинник є стильним аксесуаром, який здатний привнести свіжість в будь-яку кімнату. Так декорування вітальні підлоговими годинниками в старовинному стилі перетворить її до невпізнання, надавши їй нотку богемності. Стиль будинку в такому випадку, теж доведеться трохи змінити, але це легко виправити, купивши деякі аксесуари в такому ж стилі.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.