Декор скла своїми руками без фарб

Декор скла своїми руками без фарб
25.03.2018, ---
Створення незвичайних скляних пляшок


Таку пляшку можна встановити в будь-якій кімнаті. Однак, вибирати фарби для її оформлення потрібно виходячи із стильових особливостей інтер'єру.

Щоб зробити пляшку, буде потрібно скляної пляшки, банки або будь посуду, яка закривається кришкою;
дрібної солі;
харчових барвників;
воронки;
ємності, в якій буде забарвлюватися сіль.

Перший етап роботи передбачає процес фарбування солі. У резервуар, в якому буде проводитися фарбування, необхідно насипати трохи солі. При цьому, слід розвести у воді харчової барвник, який додається до солі і змінює її колір. Замінити барвник допоможе звичайна гуашева фарба. Перемішайте сіль і барвник, щоб маса стала однорідною за кольором.

Таким чином, сіль забарвлюється в кілька кольорів, які підбираються заздалегідь. Далі, вона пересипається в окремі ємності і знаходиться там до повного висихання.

Порада: Щоб сіль швидше висохла, рекомендуємо скористатися мікрохвильовою піччю.

Встановіть лійку в банку або пляшку, поступово засипайте в неї сіль. При відсутності воронки, зробіть звичайний кульок з картону або паперу. Вибирайте кольори, в залежності від власних бажань і особливостей інтер'єру. Засипте ємність до верху і накрийте кришку, для її декорації використовуйте камені, черепашки, бісер та інші декоративні елементи.

Прикраса скляної пляшки з допомогою черепашок


Для виконання робіт потрібно наявність:

звичайної пляшки з під шампанського або коньяку;
мотузки;
клею;
піску;
каміння;
разнофракционных черепашок;
лаку, для фіксації декоративного ефекту.

Спочатку слід підготувати пляшку. Для відклеювання наклейки намочіть пляшку в гарячій воді. Після цього, слід змастити пляшку з допомогою клею і наклеїти на її поверхню мотузку по всьому периметру, майже до верху. Після цього, пляшка ще один раз змащується за допомогою клею. Встановіть камінці і мушлі в зручній для вас послідовності. Намагайтеся при цьому чергувати великі елементи з маленькими. З піску і дрібних уламок черепашок створіть додатковий декоративний ефект, приклеюючи їх на окремі частини пляшки. Після повного висихання пляшки слід покрити виріб лаком. Крім того, існує ще один варіант прикраси пляшок, однак для його виконання потрібно більше часу.

Щоб декорувати пляшку в морському стилі, виконайте ряд дій:

пляшку слід обліпити спеціальною масою для моделювання;
встановіть черепашки, вибираючи потрібний порядок;
зніміть черепашки та промажте поверхню за допомогою клею;
встановіть кожну з черепашок на місце;
посипте поверхню піском і черепашками;
розкрийте пляшку лаком.

Таким чином, щоб зробити оригінальну річ своїми руками, досить використовувати прості підручні предмети і свою фантазію.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.