Житомирський РЕМ готується до осінньо-зимового сезону

Житомирський РЕМ готується до осінньо-зимового сезону
Житомирський РЕМ здійснює ряд заходів, спрямованих на забезпечення надійного та безперебійного електропостачання мешканців міста Житомира в осінньо-зимовий період 2014-2015 рр.

Про це «Журнал Житомира» інформує прес-служба Житомирської ОДА.

Враховуючи складну енергетичну ситуацію в державі, енергетики роблять акцент на розвиток і реконструкцію застарілих мереж, збільшення наявних потужностей і забезпечення резервних схем живлення.

Так, за період 2012-2014 рр. Для підвищення надійності електропостачання мікрорайонів Корбутівка, Крошня, Польова, Богунія і центральної частини міста Житомира проведено технічне переоснащення (повну заміну зі збільшенням пропускної спроможності) 21 лінії електропередачі напругою 10 кВ загальною довжиною 24,057 км.

Крім цього, проведена реконструкція існуючих ліній електропередачі напругою 0,4 кВ з використанням самоутримних ізольованих проводів, збільшенням пропускної здатності ліній, встановленням додаткових розвантажувальних трансформаторних підстанцій.

Також ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» до початку опалювального сезону 2014-2015 рр. в першу чергу заплановано проведення робіт з технічного переоснащення, в частині збільшення пропускної здатності шляхом збільшення перерізу, мереж електропостачання 14 житлових будинків, загальна довжина яких становить - 2,55 км

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.