У Житомирі на верхніх поверхах будинків мікрорайонів Малікова, Крошня та Польова відключили воду

У Житомирі на верхніх поверхах будинків мікрорайонів Малікова, Крошня та Польова відключили воду
Відключення води у ЖитомиріСьогодні зранку у Житомирі на верхніх поверхах будинків мікрорайонів Малікова, Крошня та Польова відключили воду. Причина – заборгованість підприємства «Житомирводоканал» перед Житомиробленерго. У Житомиробленерго повідомили, чому припинено електропостачання на міськводоканал.

Проблема у заборгованості у понад шість мільйонів гривень.

Сергій Невмержитцький, комерційний директор ВАТ «ЕК» Житомиробленерго»: "Сьогодні з 10-ї ранку заплановано обмеження на Житомирводоканал станції 3-го підйому. Ми не можемо кредитувати водоканал".

Заступник директора комунального підприємства «Житомирводоканал» Олександр Войналович пояснює, чому міськводоканал не сплачує мільйонні борги.

Олександр Войналович, заступник директора комунального підприємства «Житомирводоканал»: "Основна причина боргу – невідповідність існуючих тарифів, які покривають лише 62% від вартості послуг".

Саме тому вже з першого лютого мають зрости тарифи на воду. Тим часом енергетики поки що не поспішають включати струм для водопостачання у квартирах верхніх поверхів на вулицях Малікова, Крошня та Польова. І, у разі несплати водоканалом грошей, погрожують відключити всі інші будинки міста.

А вже завтра з 10-ї ранку Житомиробленерго планує відключити електропостачання «Трамвайно-тролейбусному управлінню».

Источник: http://vn.20minut.ua/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.