На Житомирщині знайдений викрадений Volkswagen, в якому злодії забули 100 000 грн

На Житомирщині знайдений викрадений Volkswagen, в якому злодії забули 100 000 грн
4.06.2015, ---
30 травня 2015 року, близько 3:00, поблизу села Уланів Вінницької області на автомобіль Volkswagen Caddy було скоєно добре спланований напад.

Невідомі злочинці зімітували ДТП – нібито невідомі збили велосипедиста, і зупинили автомобіль, у якому перевозили велику суму грошей з надуманою метою притягнути водія і пасажира в якості понятих.

Зупинив авто чоловік у міліцейській формі! Після зупинки авто, раптово з'явилися двоє невідомих чоловіків у камуфляжній одязі і масках, і погрожуючи пістолетами, витягли водія та пасажира автомобіля. Зловмисники заволоділи їх іномаркою, грошовими коштами в сумі 150 000 доларів і 100 000 гривень, і відібрали мобільні телефони.

Тільки через годину потерпілі змогли повідомити в міліцію про злочин. Було введено в дію план «Перехоплення». В результаті активних дій бердичівської міліції була виявлена викрадена машина на території Бердичівського району, на повороті до села Андріяшівка. Машина була кинута, однак у метушні злочинці залишили в автомобілі 100 000 гривень, які були виявлені прибулими міліціонерами.

Слідчим управлінням розслідується кримінальне провадження, відкрите за ознаками ч. 4 ст. 187 КК України (розбій). Такий злочин карається ув'язненням від 8 до 15 років. Правоохоронці перевіряють надану потерпілими інформацію, проводяться слідчі дії по встановленню і затриманню осіб, причетних до вказаного злочину.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.