У чотирьох житомирських будинках тимчасово перекриють газ для перевірки

У чотирьох житомирських будинках тимчасово перекриють газ для перевірки
З 18 по 21 листопада працівники ПАТ «Житомиргаз» проводитимуть планове технічне обслуговування систем газопостачання житлових будинків за адресами: вул. Космонавтів, 28; вул. Кафедральна, 6; вул. Перемоги, 2. З 20 по 22 листопада – в будинку по вул. Довженка, 60. У зв’язку з цим до будинків тимчасово буде припинено подачу газу.

Відповідне повідомлення опубліковане на офіційному сайті ПАТ «Житомиргаз».

У повідомленні також ідеться, що всі мешканці вказаних будинків завчасно поінформовані про припинення подачі газу – відповідні оголошення розміщені на інформдошках біля під’їздів.

З метою виявлення витоків газу і запобігання виникненню аварійних ситуацій працівники служби внутрішньобудинкового газового обладнання ПАТ «Житомиргаз» обстежать на щільність внутрішньоквартирні газопроводи, перевірять газове обладнання, наявність тяги у димових та вентиляційних каналах, проведуть мешканцям інструктаж з правил безпечного використання газу в побуті.

«Просимо бути присутніми у помешканні під час виконання робіт та допускати співробітників служб ПАТ «Житомиргаз» до своїх помешкань», - звертаються до житомирян газовики.

Отримати додаткову інформацію або висловити зауваження щодо роботи працівників газового господарства можна за номером: (0412) 42-27-50.

Источник: Житомир.info

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.