Як на Житомирщині приймаються в експлуатацію будівлі і споруди у 2013 році

Як на Житомирщині приймаються в експлуатацію будівлі і споруди у 2013 році
По області у січні–вересні 2013року у соціальній сфері введено в дію амбулаторію на 178 відвідувань за зміну та дошкільний заклад на 72 місця у м.Бердичеві, клуб на 240 місць у Нов.-Волинському районі, будинки відпочинку на 12 місць у Черняхівському районі, шкільний спортивний зал площею 132 м2 у Ємільчинському районі, фізкультурно-оздоровчий комплекс на 40 місць у Ружинському районі, спортивну споруду площею 924 м2 у Червоноармійському районі, повідомляє Відділ статистики будівництва та інвестицій Головного управління статистики у Житомирській області.

Прийнято в експлуатацію низку виробничих будівель, споруд та потужностей. Так, у промисловості введено в дію потужності з оброблення 200 тонн у рік рідкого молока, з виробництва 5,5 тисяч пар у рік взуття, 150 тонн у рік канцелярських паперових приладь, 951 тисячу м2 у рік м’яких покрівельних матеріалів, 41 тисячу м² у рік облицювальних матеріалів з природного каменю та 53 тисячі тонн у рік сухих будівельних сумішей.

У сільському господарстві здано в експлуатацію зернофуражне сховище на 397 тонн одночасного зберігання та зерноочисно-сушильні пункти на 420 тонн у рік.Також здано в експлуатацію гаражі для зберігання сільськогосподарських машин площею близько 2 тисячі м².

Уведені в дію торговельні будівлі на 8 тисяч м2 торгової площі, станції технічного обслуговування автомобілів на 3 тисячі обслуговувань автомобілів у рік, автомобільні заправні станції на 53 тисячі обслуговувань автомобілів у рік, автомобільні газонаповнювальні компресорні станції на 250 заправок за добу. Також побудовані: кафе на 283 посадочних місця, мотель на 16 місць, склади загальнотоварні на 31 тисячу м³ та 11 офісів.

У Житомирський області прокладено майже 70 км місцевих трубопроводів для транспортування газу, 2 км водопровідних мереж, 109 км ліній електропередач різної напруги та близько 6 км лісових доріг.

Источник: RuporZT

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.