Торгові мережі Житомирщини поповнилися будівлями на 28 тисяч кв.м. торгової площі

У 2010р. в області введено в експлуатацію низку будівель, споруд та потужностей. Так, у соціальній сфері введено в дію пологове відділення лікарні в Олевському районі, 2 будинки відпочинку в Радомишльському районі, фізкультурно-оздоровчий комплекс в Коростишівському районі, критий басейн в м.Житомирі.
Торгові мережі Житомирщини поповнилися будівлями на 28 тисяч кв.м. торгової площі
У промисловості стали до ладу потужності з виробництва меблевої плити, труб з чорних металів та гіпсокартонних плит в м.Коростені; конструкцій збірних з пластмас у м.Бердичеві; столярних виробів у Житомирському районі; облицювальних матеріалів з природного каменю у Житомирському, Коростишівському і Брусиловському районах; керамічної плитки в м.Бердичеві та Нов.-Волинському районі; з переробки рибної в м.Бердичеві та з виробництва м’ясної продукції в м.Коростишеві тощо.

Торгова мережа області поповнилася будівлями на 28 тис.м² торгової площі, сімома автозаправними станціями, газонаповнювальою компресорною станцією, станцією технічного обслуговування автомобілів, закладами ресторанного господарства на 547 посадочних місць.

У сільському господарстві прийнято в експлуатацію комплексні пункти по переробці і зберіганню насіння на 7 тис.т одночасного зберігання та з очищення і зберігання зерна на 51 тис.т.

В області прокладено141 км ліній електропередач; 90 км радіорелейних ліній; 192 км газових та 3 км водопровідних мереж.

Відділ статистики будівництва та інвестицій Головного управління статистики у Житомирській області

Источник: http://merkury.com.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.