Довгоочікувані медалі з найбільшого міжнародного турніру

Довгоочікувані медалі з найбільшого міжнародного турніру
9.10.2015, Новини
З нього новоград-волинські спортсмени повернулися з медалями, виборовши одне перше, три других і п’ять третіх місць. Кращий результат показала Аліна Карпишина, яка стала чемпіонкою цього турніру. У першому колі вона здолала спортсменку з Естонії, в другому з Білорусії, і в фінальній зустрічі з рахунком 0:3 перемогла росіянку. Владислав Гаврилюк та Мар'ян Парадівський зупинилися за крок до тріумфу, посівши II місця. А Олексій Тростенюк та Арсен Тарнавський у жорсткій конкуренції з достойними суперниками вибороли III місця.
Апогеєм першого дня змагань став виступ командного поєдинку, де наші спортсмени в складі Олексія Тростенюка, Миколи Іванова, та Антона Сергійчука пробились до фіналу, але мінімально поступились у вирішальній зустрічі команді з Москви. Другого дня змагались діти. Кращий результат серед молодшої вікової категорії показала Олександра Толченова, яка посіла ІІІ місце. А в категорії командних поєдинків (10-11 років) Богдан Бондаренко та Кіріл Здунюк вирвали ІІІ місце в колег з Білорусії.
Цього року турнір зібрав 400 учасників з 44 клубів та 7 країн. Зокрема, з Естонії, Латвії, Литви, України, Росії, Білорусії та Болгарії.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.