10 найкрасивіших осінніх місць Києва

10 найкрасивіших осінніх місць Києва
Красивих місць у столиці дуже багато, і кожне таїть в собі щось незвичайне, комусь дуже рідне, комусь не знайоме. За все життя не обійти це місто, навіть проживши в ньому багато років не можна сказати, що ти знаєш його напам’ять. Для вас 10 найкрасивіших осінніх місць Києва, де можна насолодитися чарівними видами.
1. Ботанічний сад ім. Гришко наливаючись осінніми барвами, стає красивим місцем для прогулянок, фотосесій і гарного проведення часу.
2. Парк Феофанія зі своїми незвичайно розкішними озерами є найромантичнішим місцем, а особливо восени тут можна помилуватися приємними видами.
3. Ботанічний сад біля метро Університет теж по своєму красиве і затишне місце.
4. Парк Нивки — дуже красиве місце восени, тут можна гуляти, дихаючи свіжим повітрям і насолоджуватися шелестінням осіннього листя.
5. Дуже красивим восени виглядає музей під відкритим небом «Пирогово». Гуляючи біля українських національних хат, де все оточено національною тематикою і символікою, можна знову відчути велич і все духовне багатство нашої історії.
6. Надзвичайно красивий в цей час року Андріївський узвіз. Можна піднятися по сходах на оглядовий майданчик, звідки можна подивитися на місто з висока.
7. Більшість киян та гостей столиці люблять восени гуляти на Подолі. Тут зібрано дуже багато пам’ятних і цікавих місць, які восени виглядають яскравіше і прекрасніше.
8. Маріїнський і Хрещатий парки восени виглядають просто чарівно, вони привертають гостей своєю незвичайно милою природою.
9. С Пішохідного моста восени можна спостерігати чарівний захід, а перейшовши по ньому на Труханів острів, де можна насолодитися захоплюючими видами на Дніпро.
10. Парк при НТУУ «КПІ» — найкрасивіше місце восени не тільки для студентів. Це дуже незвичайне місце, де можна як погуляти, так і погодувати білочок, які чекають гостей у свої паркові «будиночках».

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.