На Житомирщині збільшилося виробництво плодів і ягід

На Житомирщині збільшилося виробництво плодів і ягід
16.10.2015, Новини
За підсумками цього року в Житомирській області спостерігається збільшення обсягів виробництва окремих видів сільськогосподарської продукції. Так, у порівнянні із січнем-вереснем 2014 року, сільськогосподарські підприємства Житомирщини почали більше виробляти плодів та ягід (на 58,8%), зернових і зернобобових (на 28,8%), сої (на 16,1%), а також на 15,7% збільшилися обсяги вирощування худоби та птиці. У господарствах населення найбільше зросли обсяги виробництва сої (на 51,9%), ріпаку (26%) та плодів і ягід (8%). Однак, як сільгосппідприємства, так і населення найбільше скоротили посіви цукрових буряків. До минулорічних обсягів підприємства за 9 місяців виробили лише 44,5%, а населення – 62%.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.