«ВАРЕНИК DAY» в Житомирі

«ВАРЕНИК DAY» в Житомирі
У Житомирі місцеві активісти Творчого об’єднання кулінарної громадськості «Шеф груп» за моральної підтримки київських колег - відомих в Україні шеф-кухарів, провели цікаву акцію з ліплення рекордної для нашої країни кількості вареників. Додатковою начинкою до представлених вареників можна вважати і презентацію новинки від «Видавництва Старого Лева» - книжки кулінарних мандрів Костянтина Грубича «Смачна країна» з автограф-сесією. Телеведучий, а віднедавна письменник відповідав на запитання житомирян, залюбки фотографувався та вигадував ексклюзивні підписи кожному покупцеві своєї книжки. На фестивалі були присутні представники загальноосвітніх та вищих навчальних закладів, кафе та деяких ресторанів, всі вони на очах у глядачів ліпили вареники на швидкість та кількість. Ігор Місевич з іншими кулінарними експертами, які були присутні на святі, оцінили їх роботу. Після чого гостей свята частували варениками з різними начинками. Протягом цього дійства для дітей та дорослих проводили конкурси з призами від спонсорів. Розважали гостей своїм виступом фольклорний колектив «Намисто» та вокальний дует «Забава».
Також було поставлено рекорд у ліпленні вареників. Протягом одного дня учасники фестивалю «ВАРЕНИК DAY» зліпили їх понад 11 тисяч. Перший Житомирський Фестиваль вареників відбувся на славу! Рекорд встановлено - 11246 штук і 25 різних начинок.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.