Як вибрати Gps навігатор?

Як вибрати Gps навігатор?
Існують навігатори: морські, авіаційні та наземні. Останні діляться на автотранспортні і пішохідні. Є навігатори для грибників і туристів, спортсменів та мисливців.Прилади бувають стаціонарні і наручні.
Кількість моделей, пропонованих торгівлею, може привести в розгубленість. Як вибрати Gps навігатор? Сконцентруйтеся на тому, що вам сподобалося зовні. Розмір, колір, форма — все важливо, вам цим приладом користуватися. Орієнтуйтеся на гостроту власного зору, зображення на екрані повинно чітко розрізнятися. Деякі моделі мають високу деталізацію і дрібні значки, які важко розібрати навіть людям з хорошим зором.
сі сучасні навігатори мають практично однакові характеристики.Хороший прилад має наступні показники: частота процесора — не менше 400 Гц. Це гарантує плавне, без ривків ковзання картинки і «безболісне» використання додаткових функцій; приймач не менше, ніж на 12 каналів; операційна система Windows 6.0. Віддайте перевагу приладу, відображаючому карти місцевості. Стаціонарні навігатори із зовнішньою антеною кращі, ніж без такої. Одним з головних параметрів навігаторів вважається ступінь їх захисту від пилу і вологи. Хороші моделі мають герметичний корпус заповнений азотом.
Задача — як правильно вибрати навігатор, часто «впирається» в ціну питання. Найдорожчі пристрою не значить — найкращі. Наприклад, деякі провідні західні фірми погано «знайомі» з українською картографією,деталізація — нікудишня. Є цілком гідні моделі за набагато більш скромною ціною. Крім того, на ціну впливає безліч додаткових опцій, які можливо вам і не потрібні.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.