Останні економічні новини України

Останні економічні новини України
ЦІНИ НА ПАЛЬНЕ
Ціни на пальне в Україні поки залишаються сталими. За літр бензину категорії А-95 в середньому просять 20,45 грн. Найнижча ціна на це пальне – 18,40 грн, найвища – 22,5 грн. Дизельне паливо обійдеться водіям в середньому в 17,15 грн за літр. Газ для автомобілів коштує 10,19 грн.
ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ СУБСИДІЙ
Розмір субсидій в Україні зросте в 3-4 рази. Остаточні цифри озвучать вже на початку наступного року, коли підуть повноцінні сплати за житлово-комунальні послуги. Однак, розмір субсидії буде коливатися для кожної родини від 350 до 3500-4000 грн. Останні числа стосуються в основному субсидій для жителів сільської місцевості.
ЗДОРОЖЧАННЯ МОЛОЧКИ
В Україні очікується здорожчання молока, кефіру та сметани. Ціна на молочку зросте, оскільки наразі суттєво здорожчала сировина. Виробники б'ють на сполох, адже мають лише два варіанти: або працювати без прибутку, або ж підвищувати ціни та скорочувати продажі свіжої молочної продукції. Відтак, найактивнішого здорожчання варто очікувати вже наприкінці грудня, кажуть аналітики. Саме тоді ціна на молоко, сметану та кефір збільшиться щонайменше на 10%.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.