Виток нафтопродуктів на Житомирщині

Виток нафтопродуктів на Житомирщині
В ході обстежень земельної ділянки, яка знаходиться на території Городоцької селищної ради, Кремецької сільської ради було виявлено на відстані 350 метрів від житлової забудови смт. Городок виток суміші води та нафтопродуктів (мазуту) з гідротехнічної споруди (оглядовий колодязь), яка використовується тепловою станцією Макарівської КЕВ району. Зазначені речовини з місця їх витоку розповсюджувались по штучно створеному поглибленню (у вигляді русла каналу) та поширились на відстань 539,5 м , середньою шириною 1,38 м та середньою товщею шару 0,15 м, в результаті чого відбулося ймовірне забруднення, засмічення земельної ділянки загальною площею 744,51 м2.
Працівниками Державної екологічної інспекції у Житомирської області були відібрані проби ґрунту та води. Про зазначену подію було повідомлено управління ДСНС, органи місцевого самоврядування, Радомишльську державну адміністрацію, прокуратуру та правоохоронні органи.
В даний час встановлюється причина та джерело витоку, здійснюються заходи щодо припинення порушень вимог природоохоронного законодавства, розрахунку збитків завданих державі, притягнення винних осіб до відповідальності та усунення негативних наслідків.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.