У Житомирі працює прискорена пошта

У Житомирі працює прискорена пошта
Якщо відправлення було прийняте у поштовому відділенні до 12 години та пересилається в межах міста, то адресат отримає його в той же день. У разі надсилання відправлення після 12 години, термін доставки становитиме один робочий день. Пересилання між обласними центрами – 1-2 робочих дні.
Доставка відправлення може здійснюватися як за принципом «склад-склад», тобто отримати відправлення можна у відділенні поштового зв’язку, так і вручатися безпосередньо отримувачеві.
Послуга «Прискорена пошта» розроблена з урахуванням важливих для користувача факторів – швидкість доставки, співвідношення ціни та якості.
Для спрощення процессу отримання послуги на сайті Укрпошти створено «Особистий кабінет, за допомогою якого користувач може не тільки замовити послугу відправлення прискореної пошти викликавши кур’єра, але й заповнити усі необхідні документи, розрахувати тариф та строки відправлення. Інформація, яку надає користувач на сторінці, є конфіденційною і не розголошується.
Послугу «Прискорена пошта» можна замовити у поштових відділеннях обласних центрів та м. Київ. Список відділень та контактні дані відповідальних осіб, що здійснюють приймання вказаних відправлень, можна дізнатися на сайті Укрпошти.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.