Квитки на сумнозвісний Hyundai подорожчають

Квитки на сумнозвісний Hyundai подорожчають
"Укрзалізниця" з 25 квітня вводить у вагонах 1-го класу поїздів категорії "Інтерсіті+" оновлену система гнучкої диференціації тарифів при попередньому продажу проїзних документів. Про це йдеться в повідомленні УЗ.

Зокрема, змінено терміни застосування різних коефіцієнтів вартості квитків. Так, за 45-44 доби до дати відправлення поїзда пасажири зможуть придбати квитки у вагони 1-го класу Hyundai дешевше, ніж, у інші дні із наближенням до дати відправлення.

Найдешевший квиток українці зможуть купити за 45-44 доби до дати відправлення поїзда – коефіцієнт індексації 0,85 від вартості плацкарти, тобто зниження вартості на 15%.

За 43-30 діб до дати відправлення зниження вартості становитиме 10% (коефіцієнт індексації 0,9 від вартості плацкарти), а за 29-15 діб - вартість квитка залишається без змін (коефіцієнт індексації 1,0).

В подальшому вартість квитка збільшуватиметься. Зокрема, за 14-5 діб до дати відправлення підвищення вартості квитка становитиме 5 %, за 4-3 доби 10 %, за 2-1 добу до дати відправлення –15 %.

Крім того, введено знижку в розмірі 10% при купівлі квитків "туди і назад".

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.