Пошукові тренди в Україні

Пошукові тренди в Україні
Компанія Google опублікувала випуск "Рік в пошуку 2015", в якому назвала найбільш популярні пошукові запити українців у цьому році. Рейтинг очолили відбулися в листопаді теракти в Парижі, що забрали життя 129 осіб: число запитів перевищила 897 млн. Серед найпопулярніших питань по темі "Що трапилося в Парижі?", "Чому терористи ІДІЛ атакували Париж?", "Чи безпечно їхати в Париж?", "Скільки людей загинуло в Парижі?" і "Хто напав на Париж?" Понад 406 млн разів користувачі мережі запитували інформацію про 87-й церемонії вручення "Оскар": про лауреатів, номінантів і учасників.
Вручення Едді Редмейн "Оскара" ("Теорія всього") у номінації "Краща чоловіча роль" стало самим часто проглядається на YouTube моментом церемонії. Також користувачів цікавили Чемпіонат світу крикету (323 млн запитів) та Чемпіонат світу з регбі (246 млн запитів). У сфері кіно найбільш популярною виявився фільм "Зоряні війни: Пробудження сили", який з сьогоднішнього дня, 17 грудня, стартував в українських кінотеатрах. Перший трейлер з'явився в жовтні і став одним з найпопулярніших трейлерів за кількістю переглядів за всю історію (73 млн переглядів тільки на офіційній сторінці Star Wars станом на 17 грудня).
Крім того, користувачі сперечалися, якого кольору плаття. Одні вважали, що воно біло-золоте, інші - синьо-чорне. Ця тема породила 73 млн запитів. Топовими темами за запитами також стали: вода на Марсі (10 млн), сама долгоправящая королева (100 млн), скандал Volkswagen з рівнем викидів (13 млн), міграційний криза (23 млн), лев Сесіл (32 млн), Чемпіонат світу з футболу серед жінок (113 млн), угода щодо ядерної програми Ірану (20 млн), Греція на краю прірви (35 млн), криза в Китаї (12 млн), криза в ФІФА (42 млн), землетрус в Непалі (85 млн) і прощання зі Легендарні, які пішли з життя (123 млн).

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.