Запити мешканців Житомирської області

Запити мешканців Житомирської області
Яндекс проаналізував запити мешканців Житомирщини про Новий рік. З’ясувалося, що цікавитися святом вони починають ще у жовтні, а за два перші тижні грудня задають про нього уже біля 120 тисяч запитів.

Кожен четвертий запит на цю тему стосується святкового частування. Серед них трапляються запитання про те, як незвично подати улюблені страви, приміром [салат шуба в рулете], приготувати вдома делікатеси з доступних продуктів, як от [красная рыба из толстолобика], або «фірмові» десерти – [київський торт як у магазині рецепт]. Є запити на кшталт [диетические рецепты на новый год] чи [вегетарианские новогодние блюда], але таких зовсім мало.

Цього року в усіх регіонах України у рейтингу найпопулярніших новорічних страв лідирують салати – серед усього меню їх різновидів найбільше. Житомирщина – не виняток, причому часто користувачі уточнюють: «небанальні», «цікаві» тощо. Також запитують про приготування конкретних страв, приміром [салат обезьяна].

Топ-5 рецептів, які шукають житомиряни напередодні свята:
1. Печінковий торт
2. М’ясо по-французьки
3. Салат «Олів’є»
4. Салат «Мімоза»
5. Плов
Кожен десятий запит на тему свят від мешканців Житомирської області, як і від жителів інших регіонів, – про сценарії та конкурси: приміром, [сценарий на корпоратив только не боулинг] або [новогодний бал для выпускника]. Ще приблизно стільки ж запитують про музику та святкові картинки – [намалювати пісню у лісі лісі темному].
Трохи менше цікавляться тим, що одягти і який зробити макіяж, щоб сподобатися вогняній Мавпі, а також що подарувати родичам і друзям. Цікаво, що на Житомирщині, як і в інших регіонах, найбільше щастить хлопцям і мамам – подарунки для них шукають найчастіше. Далі за кількістю запитів ідуть вірші та побажання, тематичне кіно і телепередачі, святковий декор, гороскопи та запитання про те, як правильно загадати бажання, а також про інше навколоноворічне – наприклад, [смотреть как празднуют новый год в букингемском дворце].
Деякі запити користувачі задають у формі запитань, от як [31 декабря что за праздник]. Найпопулярнішими запитаннями на святкову тематику у Житомирі є такі:
[2016 у чому зустрічати]
[що приготувати на новий рік рецепти з фото]
[как делать снежинки из бумаги]

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.