Стан харчової промисловості області

Стан харчової промисловості області
За підсумками 11 місяців цього року підприємства харчової і переробної промисловості області показали майже той самий результат, що й в аналогічний період 2014 року. У листопаді індекс продукції харчової промисловості становив 118,9% до цього ж місяця 2014 року. Про це йдеться у повідомленні управління агропромислового розвитку облдержадміністрації. Згідно статистичних даних, за 11 місяців виробництво м’яса свиней (свіжого чи охолодженого) збільшено на 65%, м’яса великої рогатої худоби замороженого - на 33,9%, свіжого чи охолодженого - на 5,1%, виробів ковбасних - на 11,2%, продуктів молоковмісних – на 1,8%, круп – на 14,5%, борошна – на 1,7%, пива солодового - на 5,8%.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.