Что подарить на Новый год 2016 знакам зодиака?

Что подарить на Новый год 2016 знакам зодиака?
Щоб захистити вас від біганини в пошуках подарунка в останній момент, ми склали топ новорічних подарунків, які можна піднести до Нового 2016 того чи іншого знаку зодіаку.
Що подарувати Овнам.
Овни - практичні створення. Ідеальним подарунком для цього знака зодіаку стануть предмети, які стануть незамінні в побуті та якими він зможе користуватися щодня. Також підійде професійна фотосесія або цікава поїздка - він це оцінить. Подарунки овнам варто підносити спонтанно, щоб для них це стало сюрпризом. Також не варто забувати про яскраву упаковку, Овни будуть у захваті!
Що подарувати Тельцю.
Підбираючи подарунок Тельцю, варто пам'ятати, що він повинен нести в собі духовну цінність і не повинен здаватися дешевинкою. В якості подарунка підійде все, що практичне й довговічне. Телець цінує комфорт і затишок, тому предмети повсякденного вжитку, що прикрашають і полегшують його побут, припадуть Тельцю за смаком. Не варто дарувати Тельцям дешеві подарунки та подарунки-розіграші.
Що подарувати Близнюкам.
Головне для Близнюків - увага, душевне тепло і турбота. Цьому знаку варто дарувати подарунки, які розширять його кругозір. Підійде будь оргтехніка, сучасні та модні гаджети або хороша. В упаковці подарунка витончень не треба. Що подарувати Ракам. Більшість представників цього знаку щось колекціонують. Кращим подарунком на Новий рік стане черговою експонат, який доповнить його колекцію, а, можливо, і створить нову. Важливо пам'ятати, що для раку важливий не тільки подарунок, але і те, як ви його піднесете.
Що подарувати Левам.
Подарунок для представників цього знака зодіаку повинен відповідати їх високому статусу. Важлива також і атмосфера під час його вручення. В якості подарунків підійдуть речі для відпочинку, трофейну зброю, предмети антикваріату або колекційні моделі автомобілів. Що подарувати Дівам. Комунікабельним і зібраним представникам цього знаку варто дарувати те, що не буде припадати пилом на полиці. Ідеально підійдуть візитниці, щоденники, письмові набори, електронні перекладачі та диктофони.
Що подарувати Терезам.
Представники цього знака, як правило, естети - цінують мистецтво і оригінальність. В якості новорічного подарунка для цього знака підійдуть що-небудь, зроблене своїми руками.
Що подарувати Скорпіонам.
Варто пам'ятати, що представники цього знака зодіаку люблять отримувати подарунки з приводу і без оного. Найкращим новорічним подарунком для цього знака стануть різноманітні гаджети, адже скорпіони крокують у ногу з часом. Варто також пам'ятати, що Скорпіони люблять таємниці, тому подарунок коштує, як слід, запакувати.
Що подарувати Стрільцеві.
Представники цього знаку зодіаку люблять подорожувати. В якості новорічного подарунка для Стрільців підійдуть туристичне спорядження, дорожні сумки, фото- і відеокамери або путівка.
Що подарувати Козерогам.
Представники цього знака тактовні і дипломатичні - із задоволенням приймуть будь дар. Козероги - вічні мерзляки і потребують в теплі і затишку. Кращим подарунком для представників цього знаку стане щось м'яке і тепло, наприклад, вовняний плед.
Що подарувати Водоліям.
Представника цього знака відрізняються унікальною допитливістю і славляться вишуканим смаком. У подарунках цінують оригінальність і непередбачуваність.
Що подарувати Рибам.
Представники цього знака відрізняються чуйністю і чутливістю, як правило, мають творчі нахили. Ідеальним новорічним подарунком для Риб стане відвідування майстер-класу зі створення панно, декупажу або валянию іграшок з повсті. Також в якості подарунка представники цього знака оцінять незабутню фотосесію.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.