Як боротися з лущенням шкіри взимку

Як боротися з лущенням шкіри взимку
Однак найбільш актуальна вона в зимову пору року для дівчат і жінок репродуктивного віку.
Представниці прекрасної статі, що залишили в минулому шкірні проблеми, властиві підлітковому віку, які прагнуть виглядати дивовижно напевно з приходом морозних днів стикаються з низкою проблем.
У домашніх умовах для подолання лущення шкіри необхідно використовувати маски, що зволожують і живлять шкіру та вмивання, рецепти яких наведено нижче.
Молоко і мед
1 ст.л. вівсяних пластівців проварити в молоці, процідити і змішати з 1 ст.л. оливкової олії та меду. Круговими рухами нанести маску на проблемні ділянки шкіри і витримати протягом 15 хвилин, змити теплою водою.
Морква і овес
Поєднати в рівних кількостях терту моркву (можна замінити картоплею) з вівсяними пластівцями. Необхідної рідкуватої консистенції можна домогтися, додавши трохи молока або дочекавшись появи овочевого соку. Нанести маску на проблемні ділянки шкіри, витримати 20 хвилин і змити теплою водою. Нанести на шкіру живильний крем.
Жовтки і мед
З’єднати 2 яєчних жовтки, 1 ст.л. меду, 2 ст.л. оливкової олії, ретельно розтерти. Помістити на водяну баню, прогріти, наносити на шкіру шарами. Кожен новий шар наносити, коли підсохне попередній, 3-4 шари такої маски буде достатньо. Змити маску необхідно через 5 хвилин після нанесення завершального шару, для цього можна використовувати теплу воду і липовий відвар.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.