Форум єдності українських сил

Форум єдності українських сил
У Житомирі представники громадських організацій та політичних сил вперше зібралися разом, аби окреслити напрямки подальшої співпраці. Зокрема, стосовно участі всіх в організації заходів до державних свят.
Результатом першого Форуму єдності українських сил стало підписання Меморандуму про подальшу співпрацю. Вже під час заходу Меморандум підписали 18 представників громадських організацій, політичних партій та державних установ. Всі інші можуть долучитися.
Першою відправною точкою єдності українських сил стане День Соборності України. Представники громадських організацій та політичних партій, активна громадськість завтра о 13.00 збереться на майдані ім. С.П. Корольова, щоб утворити єдиний «живий ланцюг» – символ єдності та неподільності нашої держави.
При цьому організації домовилися про повну аполітичність заходу – учасники можуть принести лише по 1 прапору організації/політичної сили, решта символіки – державна. Всі прапори будуть об’єднані синьо-жовтою стрічкою. Інсталяція символізуватиме бажання всіх сил бути в єдності.
На цьогорічному відзначенні Дня Соборності не буде і виступів керівництва області та міста, політиків та інших діячів. Від імені усіх до присутніх звернеться учасник АТО. Завершиться святкування невеликою музичною частиною.
Надалі – домовилися учасники Форуму – буде створено організаційний штаб, який формуватиме пропозиції до аполітичного відзначення інших державних свят.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.