Найоплачуваніші вакансії січня

Найоплачуваніші вакансії січня
Дві спеціальності в ІТ, охоронець, інженер-будівельник і годинниковий майстер - в п'ятірці найбільш високооплачуваних вакансій на ринку праці України в січні, зарплати яких складають від 50 до 100 тис. грн.
Перше місце рейтинг у передбачувано посіла ІТ-вакансія - Lead PHP Developer (Big Data) від компанії IО, з оплатою 100 тис грн. Від здобувача вимагають brilliant experience in PHP, javascript and MySQL; an experience with Vertica, Nginx, Nodejs, Redis, Mongo, Debian Ubuntu management and understanding of large scale systems architecture and pit falls.
На другому місці опинилася несподівано вакансія "Водій-охоронець" від компанії Assertus East Group з оплатою 80 тис грн. Потрібен досвід роботи охоронцем від двох років і володіння англійською мовою на рівні Pre Intermediate. Кандидат повинен відслужити в збройних силах або в поліції, мати медичну довідку про профпридатість. Міцну статуру, охайний зовнішній вигляд, вік від 21 до 50 років для чоловіків і від 21 до 40 для жінок.
Третє місце посідає вакансія "Керівник департаменту технагляду" від агентства "Характер" з оплатою 75 тис грн. Робота передбачає вахтовий метод, для успішного кандидата обов'язковий досвід роботи в будівництві великих промислових об'єктах від 10 років і керівником технагляду від 5 років. Важлива наявність сертифіката технагляду. А ще фізична витривалість, готовність до тривалих відряджень.
На четвертому місці перебуває вакансія "Системний адміністратор (Linux)" від Ecomitize з оплатою 60 тис грн. Успішному кандидату необхідно мати не тільки профільну вищу освіту, а й досвід роботи від 3 років і професійне знання Linux (Debian / Ubuntu), Nginx, Apache, MySQL / Percona / MariaDB, PHP-FPM. А ще можливість бути на зв'язку в разі екстрених ситуацій у неробочий час і розмовну англійську мову.
П'яте місце рейтингу зайняла вакансія "Годинниковий майстер" від підприємця Сульженко В.А., з оплатою 50 тис грн. Вимоги: Навички роботи з годинником будь-якої складності, бажання навчатися. Обов'язки: Ремонт і обслуговування годинникових механізмів, розбирання / збирання годиників. Ремонт складних механізмів - хронограф, подвійний хронограф, лунник, вічний календар, репетир, tourbillon.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.