Недоліки електромобілів

Недоліки електромобілів
В Данії протягом двох років проводили споживчий тест-драйв електромобілів, який показав реальний запас ходу та оптимальну швидкість цих машин.
Інститут транспорту при Технічному університеті Данії визначив справжні технічні показники трьох електромобілів - Citroеn C-Zero, Mitsubishi i-MiEV і Peugeot iOn.
Загалом для випробувань надали 200 машин в особисте користування різним водіям – на строк від трьох до шести місяців. За два роки випробувань електрокари випробували 740 осіб. Сумарний пробіг автомобілів склав понад 2,3 млн. км.
Найважливіший висновок, якого дійшли по закінченню тесту – реальна витрата електроенергії на 50% перевищуває заявлену фірмою-виробником. У всіх трьох машинах вона склала 183 Втч/км, при обіцяних 125. Більше того, інколи витрата сягала 400 Втч/км – і це при тому, що Данія має рівнинну місцевість. У результаті реальний запах ходу склав вже не 130, а лише 87 км.
Дослідження також показали, що найбільш економічна швидкість для електромобілів з Citroеn C-Zero, Mitsubishi i-MiEV і Peugeot iOn - 52 км/год. А от якщо їхати на машині менше 30 км/год, то витрати енергії різко зростають. Так, наприклад, електромобіль, що рухається зі швидкістю 25 км/год споживає стільки ж електрики, як і при 100 км/год.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.