BMW створила потужне енергосховище з відпрацьованих акумуляторів для електромобілів

BMW створила потужне енергосховище з відпрацьованих акумуляторів для електромобілів
Компанія BMW знайшла корисне застосування відпрацьованим акумуляторам для електромобілів, створивши енергосховище під назвою Battery Storage Farm Leipzig.
Як пише Е-move, енергосховище знаходиться на заводі автоконцерну в Лейпцизі, де випускають електромобілі BMW i3 та BMW i8. Своєрідна «ферма» із вживаних акумуляторів (серед них є й майже нові) зберігає енергію, вироблену вітряками, які знаходяться на території комплексу. Під час інтенсивного споживання електрики, вона допомагає знизити навантаження на основну мережу.
Крім того, потужне енергосховище може віддавати надлишки електроенергії до міської мережі.
Battery Storage Farm Leipzig створене з прицілом на майбутнє: воно має модульну структуру і розраховане на додавання елементів нового покоління. Зараз енергосховище налічує близько 500 акумуляторів, а загалом розрахункові потужності становлять 700 одиниць.
Крім запуску енергосховища, компанія представила на заводі ювілейний 100-тисячний екземпляр BMW i3, виробництво якого за останні роки вдалося наростити. У 2016 році випущено 26 631 електромобіль, на сьогодні завод щодня випускає їх 120 штук (отже всього за 2017-й має «набратися» 43,8 тис. електрокарів).

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.