Підтримка ЄБРР для підприємств області

Підтримка ЄБРР для підприємств області
У Житомирі 22 лютого, відбулася бізнес-зустріч за участю керівництва області, представників малого і середнього підприємництва, громадських організацій та об’єднань підприємців з питань грантової підтримки.
Організаторами виступила Група з фінансування та розвитку малого і середнього бізнесу Європейського банку реконструкції та розвитку.
Закликали суб’єктів малого та середнього підприємництва при виникненні будь-яких проблем звертатися до облдержадміністрації, аби разом вирішувати питання та не допускати затримки розвитку бізнесу.
Фінансові аналітики презентували можливості, які надає ЄБРР для розвитку малого та середнього підприємництва, на що і як підприємці можуть отримати гранти ЄБРР, а також розповіли про просування експорту та спеціальну програму для жінок-підприємців.
ЄБРР висуває такі умови для суб’єктів бізнесу: підприємства мають працювати в будь-якому секторі економіки (окрім фінансового, страхового, тютюнового, міцних алкогольних напоїв, грального та військово-промислового секторів) та відповідати наступним критеріям:
-компанія або фізична особа-підприємець працює на ринку більше двох років та має позитивну динаміку розвитку;
-приватна власність, в якій більше ніж 50% належить громадянам України;
-у штаті працює від 10 до 250 працівників;
-належна ділова репутація та бажання вдосконалювати та розвивати власну справу.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.