Реформи у молодіжній сфері

Реформи у молодіжній сфері
3 березня відбулося підписання Рамкової програми співробітництва між Міністерством молоді та спорту України і Радою Європи у сфері молодіжної політики на 2016-2020 роки.
Рамкова програма між Радою Європи і Міністерством підписується вже втретє: попередній документ був підписаний на три роки. Цей розрахований на п’ять років, маємо більше напрямків для роботи. Над Програмою працювали не тільки спеціалісти Мінмолоді спорту, але й представники громадських молодіжних організацій. До того ж ця Програма максимально синхронізована із державною програмою «Молодь України 2020».
Рамкова програма сприятиме розвитку ефективної молодіжної політики України, впровадженню європейських норм та стандартів по роботі з молоддю, зокрема в питанні створення сприятливих умов для мобільності молоді, участі в житті суспільства, затвердженню здорового способу життя серед дітей і молоді, визнанні культурного різноманіття, боротьби зі всіма формами дискримінації.
Рамкова програма відкриває додаткові переваги для української молоді скористатись можливостями всіх інструментів Департаменту молоді РЄ, включаючи Європейську молодіжну фундацію та програми Європейських молодіжних центрів. На виконання Програми розробляються дворічні Плани заходів, що включають конкретні заходи співпраці (семінари, тренінги, переклади посібників, навчальні візити тощо), на реалізацію яких виділяються кошти з бюджету РЄ. Заходи можуть відбуватися як в Україні, так і в інших країнах.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.