Найперспективніші професії майбутнього

Найперспективніші професії майбутнього
До 2025 року деякі популярні нині професії зникнуть, бо замість людей працюватимуть машини і комп'ютери. Відтак, з'являться нові спеціальності.
Список відкривають фахівці з нейроімплантації. У найближчі роки очікується ривок у розвитку нейротехнологій. Нейрохірургія мозку, його імплантація, протезування та сканування перетворяться у широку сферу діяльності. Відповідно, потрібні фахівці.
На другому місці - майстри з обслуговування "розумних будинків". Житла дедалі частіше обладнують комп'ютерним управлінням. За 5 років, за прогнозами, галузь "інтернету речей" перетвориться у гігантський ринок з річним оборотом $19 трлн. З'являться робочі місця для інженерів і техперсоналу.
На третьому місці - дизайнери віртуальної реальності. Ця професія теж пов'язана з "розумними будинками". Через збільшення попиту на таке житло зростатиме потреба в дизайнерах. Завдання фахівця - розширити можливості застосування "інтернету речей" за бажанням замовника. Наприклад, дизайнер зможе додати дому пристрої для віртуальних розваг, що не входять до стандартної заводської комплектації.
До списку найбільш перспективних також входять професії дистанційного викладача, міського фермера, терабайтера, наномедика, спеціаліста в галузі тривимірного друку, інженера трубопровідного транспорту та індивідуального інструктора зі здорового способу життя.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.